Mobiele teams

 

KERNTEAM

Het kernteam is zorgvuldig en divers samengesteld. Mannen en vrouwen met een Eritrese, Syrische en Nederlandse achtergrond. Goed opgeleid, gemotiveerd, doorzettingsvermogen en ieder een eigen vakgebied. Mensen met kennis en ervaring van de Nederlandse systeemwereld met veel regelgeving. Het kernteam coördineert in eerste instantie het project en voert een aantal taken uit.

Zij laat zich inspireren door de twee expert teams. En werkt nauw samen met zowel de drie deskundige ondersteuningsteams als de Nederlandse uitvoerende (overheids)organisaties en instellingen.

 

TWEE EXPERT TEAMS

Zij inspireren met hun kennis en ervaring het kernteam. We werken met een Syrisch expert team en een Eritrees expert team. Beide teams zijn zorgvuldig samengesteld. Goede opgeleide, gemotiveerde ervaringsdeskundigen, ieder met een eigen vakgebied. En geografisch verspreid wonend over Nederland. Goed samenwerkende mensen die elkaar met respect behandelen en bereidwillig zijn hun kennis en ervaringen met de Nederlandse samenleving te willen delen.

 

DRIE ONDERSTEUNINGSTEAMS

Deze teams zijn of worden ook zorgvuldig samengesteld. Zij ondersteunen het kernteam en de 2 expert teams bij de uitvoering. Ook goed opgeleide, gemotiveerde mensen die goed samenwerken. Een samenstelling van mensen met een andere culturele achtergrond en mensen met een Nederlandse achtergrond. Professionals die het leuk vinden om met elkaar samen te werken. En mensen verder willen helpen, zowel aan Nederlandse als Culturele zijde.

Team 1 zorgt voor .. organisatie en ontwikkeling.

Team 2 zorgt voor .. (geestelijke) gezondheid en welzijn.

Team 3 zorgt voor .. participatie en werk.

Reageren is niet mogelijk